*Nettavisen* Nyheter.

Fortsetter leting etter 15-åring

15-åringen forsvant fra sitt hjem - bare ikledt pysj og tøfler. Siden har ingen sett ham.

28.01.08 21:33

Politiet står fortsatt uten spor etter 15-åringen som forsvant fra sitt hjem på Lande i Sarpsborg søndag, kun iført pyjamas og tøfler.

-12 personer fra Røde Kors og to politipatruljer deltar i letingen. Et Sea King-helikopter fra Rygge har vært på vingene i dag, men har nå returnert til basen, sier operasjonsleder Trond Puck ved Østfold politidistrikt til Nettavisen mandag klokka 11.30.

Ifølge sa.no har politiet også satt inn hundepatruljer i letingen, og de har sikret seg 15-åringens pc for å se om det kan ligge noen ledetråder der.

Leteaksjonen ble igangsatt søndag kveld og fortsatte utover natta. Mandag fortsatte leteaksjonen med nye og uthvilte mannskaper.

Politiet opplyser overfor sa.no at de ikke har noen observasjoner av gutten siden han forsvant fra sitt hjem på Lande ved 20-tiden søndag kveld.

- Vi synes det er rart hvis noen har observert en ung gutt ute i svart silkepyjamas og tøfler, og så ikke tar kontakt med enten ham eller politiet. Vi aner rett og slett ikke hvor han har tatt veien, uttalte operasjonsleder overfor Nettavisen søndag kveld.

Gutten er ca. 1,70 høy, halvt norsk og halvt filippinsk. Han er tynn og har halvlangt mørkt hår. Politiet er svært interessert i tips fra publikum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag