RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsetter leting etter 76-åring i Oppegård

Foto: LINN CATHRIN OLSEN / SCANPIX
Sist oppdatert:
Leteaksjonen etter en savnet 76-åring fortsetter onsdag med full styrke.

Kolbotn (NTB): Store frivillige styrker fortsatte natt til onsdag letingen etter en 76 år gammel mann som ikke kom hjem etter en gåtur i Oppegård i Akershus tirsdag morgen.

Politiet i Follo satte ved 16-tiden i gang et omfattende søk etter mannen i området rundt golfbanen på Greverud og i Sofiemyr i Oppegård etter at familien selv hadde lett siden 13-tiden.

Gjennom ettermiddagen og kvelden deltok blant annet et Sea King redningshelikopter og politihelikopteret i søket, i tillegg til et 30-talls mannskaper fra Røde Kors, 19 personer fra Norske Redningshunder og fem politipatruljer med hunder.

Ved midnatt natt til onsdag opplyste Follo-politiet at leteaksjonen kom til å fortsette for fullt med frivillige mannskaper gjennom natten.

Samtidig ber politiet fortsatt om tips fra vitner som kan ha sett mannen. Han er 170 centimeter høy, er tynn og har grått, kort hår. Da han forsvant, var han iført grå strikkegenser, gråbrune bukser og joggesko. Han er fysisk sprek for alderen, men noe dement. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere