*Nettavisen* Nyheter.

Fortsetter søket etter savnet kvinne (65)

LETER VIDERE: Politi og helikoptermannskap legger opp det videre søket etter den savnede. Foto: Jan Ødegård (Aura Avis)

Fortsetter søket i natt.

22.04.14 23:20

SUNNDAL (Aura Avis): Sea King-helikopter, redningshunder og flere titalls personer deltok tirsdag i søket etter en 65 år gammel kvinne i Sunndal.

Les saken i Aura Avis

Fortsatt er det ingen spor etter den savnede kvinnen.

Letemannskapene trappet tirsdag opp søket etter den 65 år gamle kvinnen fra Grøa, som ble meldt savnet fra sitt hjem.

Til sammen var det tirsdag kveld vel 60 letemannskaper, i tillegg til mange frivillige som lette.

Røde Kors stilte med 22 mann, fordelt på hjelpekorpsene i Sunndal, Kristiansund, Tingvoll og Molde, Norsk Folkehjelp Nesset hadde 13 mann ute, Sivilforsvaret 11 og det var med fem fra Norske redniingshunder i tillegg til en hundeekvipasje fra politiet.

Sea King-helikopteret har avsluttet sitt søk og vendt tilbake til basen. De fikk grovsøkt et stort område.

Det blir fortløpende vurdert om en igjen skal be om bistand fra redningshelikopteret.

Klokka 21 gjorde mannskaper fra Sunndal brannvesen seg klar til å gjennomføre søk med dykkere. Redningsledelsen har ikke mistanker om at den savnede befinner seg i elven, men ønsker å klarere enkelte områder. Det ber veldig lita og blank elv, så søket burde være oversiktlig.

Finsøk på Grøa

En konsentrerer fortsastt søket omkring Grøa sentrum, og har nå gått over til finsøk og meterielle søk i alle hager i området.

- Vi fortsetter med uforminsket styrke utover kvelden og natta, sier innsatsleder Lars Olav Melkild. Om nødvendig vil søket også fortsette i morgen onsdag.

- Letemannskapene har søkt i til dels krevende terreng, og noen begynner nok å bli slitne. Men vi har tilgang på friske folk fra hjelpekorps rundt Sunndal fra onsdag, sier Melkild.

Søket vil da bli utvidet til et større område. Det er allerede søkt både oppover og nedover dalen, blant annet langs Hovenveien, uten at det så langt er funnet et eneste spor etter 65-åringen.

Mørk rød sykkel

Fortsatt er politiet interessert i tips fra publikum som kan ha observert den savnede på sykkel fra midnatt søndag og fram til klokka 12 mandag. Hun benytter en mørk rød sykkel med svarte skjermer, svart bagasjebrett og svart sykkelkurv foran på styret. Har noen gjort observasjoner i det aktuelle tidsrommet, så ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Les flere saker i Aura Avis


HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag