RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballproff siktet etter cannabisbeslag

(Scanpix)
Sist oppdatert:
I leiligheten i Oslo fant politiet 38 cannabisplanter. Seks personer - blant dem en eliteseriespiller - er siktet i saken.

Da politiet aksjonerte mot leiligheten på Oslos østkant sist fredag fant de 800-900 gram marihuana og 38 cannabisplanter, skriver VG Nett.

Det var seks personer til stede da politiet kom på døra, alle i 20- og 30-årene.

- Saken er under etterforskning. Alle har forklart seg og er blitt løslatt. Det er nok ikke alle som vil bli tiltalt, men det er for tidlig å si hvem ennå, sier politiadvokat Anniken Ottesen til Nettavisen.

- Betydelig mengde
Alle er nå siktet for oppbevaring og produksjon av narkotika. En av de seks er en fotballproff i eliteserien, ifølge VG.

Vedkommende skal i avhør ha forklart at han ikke bor i leiligheten, men ifølge VG er han oppført på adressen i folkeregisteret.

- Det er snakk om en betydelig mengde narkotika, og inne i leiligheten var det en markant lukt av marihuana, sier John Roger Lund ved seksjon for organisert kriminalitet ved Oslo politidistrikt til avisa.

- Hele rommet var fylt med potter, og det var flere store planter der inne. Plantasjen bar preg av å være profesjonelt gjennomført. Det var store vifter, lamper og strømomformere som var tilpasset en større produksjon. Det skal en del kunnskap til for å rigge seg til på den måten, sier Lund.

Ifølge politiet hadde enkelte planter begynt å spire, mens andre hadde toppskudd og var klare for innhøsting.

- En personalsak
Spillerens klubb er foreløpig svært forsiktig med å kommentere saken.

- Jeg kan bekrefte at vi har en personalsak på en av våre spillere. Jeg kan ikke si hvem eller hva som skjer. Omfanget av saken vil avgjøre hva vi gjør videre, sier daglig leder i spillerens klubb til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere