RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fotballproff slått med ølglass

Sist oppdatert:
Fotballspilleren (30) fryktet for synet etter å ha fått knust en halvliter i hodet på julebord.

(iOslo.no) Helt uprovosert slo en 25-åring et halvliters ølglass så hardt i hodet på fotballproffen, at glasset knuste. Nå er han dømt til to måneders fengsel i Oslo tingrett, og han må også betale 11.000 kroner i erstatning og oppreisning til fotballspilleren.

30-åringen, som har vært proff i flere tippeligalag og utenlandske klubber, vil ikke kommentere saken overfor iOslo.no.

- Var arrogant
Ifølge dommen var han på et nachspiel på et utested i Oslo etter et julebord lillejulaften i fjor. Der kom han i snakk med 25-åringen, som var svært beruset.

Ifølge sin egen forklaring i tingretten skal 25-åringen ha oppfattet måten fotballspilleren snakket til ham på som arrogant, uten at retten mener det kunne oppfattes som noen provokasjon fra fotballspillerens side.

Utover natten irriterte 25-åringen seg mer og mer over samtalen, og til slutt kokte det over for ham. Han gikk bort til fotballproffen, som satt i baren, og knuste halvliteren sin i hodet hans.

Sterke blødninger
Resultatet ble et kutt under venstre øye og et kutt i øret, som blødde meget sterkt. Sårene ble sydd, men i dagene etter hadde fotballspilleren problemer med synet på venstre øye, og han fryktet at synet var blitt varig skadet.

25-åringen forklarte i retten at han ikke kan gi noen god forklaring på hvorfor han slo, og at det er uforståelig for ham, hvorfor han gjorde det.

Siden mannen tilsto saken i retten, fikk han en måned strafferabatt.

Les flere nyheter på iOslo.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere