*Nettavisen* Nyheter.

Frastjålet 17.000

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Nye innbrudd i Oslo. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du noe av hva politiet har jobbet med denne natten:

Safe stjålet på Bygdøy
BYGDØY: Fra en adresse på Bygdøy kom det kl. 23.21 melding om et innbrudd hvor det bl.a. var stjålet en safe og ellers borttatt store verdier. Tyvene har vært rundt i hele huset, og politiet som kom til stedet foretok en grundig åstedsundersøkelse. Saken vil bli anmeldt og etterforsket.

Mann pågrepet for kvinnemishandling
SINSENVEIEN: Kl. 23.32 ble det meldt om et mishandlingsforhold i Sinsenveien. Politiet rykket ut og pågrep en 27 år gammel mann for dette forholdet. Den fornærmede er en 23 år gammel kvinne. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Tyver rotet i huset
LINDEBERG: Fra Lindeberg kom til kl. 00.10 melding om et innbrudd hvor tyver hadde vært inne i et hus, stjålet en PC og 17000 kroner i kontanter. Alt i huset var revet utover. Saken blir anmeldt.

Snokere på Sentralbanestasjonen
SENTRALBANESTASJONEN: Kl. 01.54 ble det meldt om tre snokere på sentralbanestasjonen. Det var noe uklart hva de tre hadde der å gjøre. Da politiet kom, ble det funnet litt hasj på den ene av de tre, på en annen ble det funnet litt amfetamin og piller. De tre var i alderen 18-21 år, og alle ble kjørt inn til Politihuset.

Våpen beslaglagt
SENTRUM: Fra et oppbevaringsboksanlegg i sentrum kom det i natt kl. 02.49 melding om at det var funnet et antikk våpen - en gammel Winchester. En vekter holdt på å tomme noen bokser, og våpenet åpenbarte seg. Politipatruljen som kom til stedet beslagla våpenet, og man vil forsøke å finne ut hvem som disponerer nevnte oppbevaringsboks.

Innbruddstyv pågrepet
NYDALEN: En 22 år gammel innbruddstyv ble pågrepet på fersk gjerning i morgentimene. Kl. 05.27 ble det meldt om et innbrudd i en ubebodd leilighet i Nydalen. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag