RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frekk råkjører jukset med navn

Sist oppdatert:
Lillesand-kvinnen har aldri hatt lappen, men frekkhetens nådegave, den har hun. Flere ganger har hun oppgitt falsk navn og personalia når hun er tatt for råkjøring.

- Jeg må innrømme at jeg fikk et sjokk da det dumpet ned et brev i postkassen min om at jeg hadde kjørt for fort og at jeg hadde vedtatt et forenklet forelegg i forbindelse med kjøringen, sier Trine Nagel Berntsen til Agderposten.

Avslørt av skryt
Hun gikk til politiet, men der de mente at signaturen på forelegget stemte så godt at det ikke kunne være en forfalskning.

Trine Nagel Berntsen skjønte hvordan det hele hang sammen da fikk vite at 23-åringen gikk rundt og skrøt av at hun hadde misbrukt navnet hennes. Da anmeldte Nagel Berntsen kvinnen til politiet - og trodde saken var ute av verden.

Dømt
Men det gikk ikke lang tid før nok et brev dumpet ned i postkassen hennes. Denne gangen hadde hun, ifølge politiet, kjørt for fort på E18 gjennom Lillesand.

Trine Nagel Berntsen forteller at hun kjente kvinnen da de var små, men sier at de ikke er spesielt like og at hun ikke forstår hvorfor nettopp hun er plukket ut som offer for svindelen. Nå er 23-åringen dømt til 100 timers samfunnstjeneste i Aust-Agder tingrett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere