RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frekke franske jenter på tyveriraid

Sist oppdatert:
Politiet siktet i dag tre unge, franske jenter som skal ha vært på tyveriraid en rekke steder i Norge.

De tre jentene er henholdsvis 21, 21 og 28 år gamle, og hadde bilen full av tyvegods da de ble pågrepet av politiet. Med seg hadde de også to barn.

Blant tyvgodset fantes klokker, belter, smykker og parfymeartikler, som politiet mener stammer fra et grovt norsk tyveri- og lommetyveri-raid. Bergen og Horten skal være blant byene som har vært besøkt.

Politiadvokat Cecilie Schløsser Møller i Oslo politidistrikt utelukker ikke at siktelsen blir utvidet.

- Vi har grunn til å tro at de har vært enda flere steder, og det jobber vi med å skaffe sikrere beviser for, sier Schløsser Møller til TV 2 Nettavisen.

Den franske trioen er nå varetektsfengslet for to uker. I tillegg er den ene jentas samboer også siktet for medvirkning, gjennom blant annet å være sjåfør.

Han slipper derimot varetektsfengsling, delvis fordi han må ta seg av de to småguttene som gjengen hadde med seg til Norge.

Hjemme i Frankrike har de tre jentene til sammen ytterligere seks barn.

- Dette er en spesiell sak, også fordi vi sjelden klarer å stoppe dem som står bak slike tyveriraid. De er utrolig proffe, forteller Schløsser Møller, som forklarer dagens fengsling med flaks og samarbeid mellom politidistrikter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere