*Nettavisen* Nyheter.

Frikjent for incest

52-åringen fra Grenland som sto tiltalt for grove seksuelle overgrep mot sin egen datter, ble i går frikjent på alle punkter av de ti juryemedlemmene i Agder lagmannsrett.

07.01.05 09:43

Under den tre dager lange ankesaken i lagmannsretten har det kommet frem flere ganger at datteren ved flere anledninger har gitt uttrykk for sitt savn etter faren, skriver Telemarksavisa.

Straks etter at de tre juridiske dommerne hadde besluttet at de godtok juryens kjennelse sendte 52-åringen meldinger til venner som hadde støttet ham hele veien.

Forsvarer Sigurd J. Klomsæt hevdet at det var utført dårlig arbeid tidligere i saken. Han mente at advokaten som forsvarte 52-åringen i tingretten hadde gjort en dårlig jobb. Han påpekte også at tingretten hadde gjort en dårlig jobb siden de hadde skrevet ut et ufullstendig avskrift av dommeravhøret av jenta.

Likeså mente han at politiet hadde gjort et slett ensidig politiarbeide under etterforskningen. Han hevdet at dommeravhøret av jenta var slett avhørsjobb og han hevdet at lagmannsretten hadde gjort slett arbeide siden de nektet professor Bjørklund å være sakkyndig oppnevnt i stedet for sakkyndig vitne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.