RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frikjent for knivstikking

Sist oppdatert:
Knivbladet stoppet bare millimetre fra halspulsåren da 30-åringen angrep kameraten (35) med kniv. Nå er knivstikkeren frikjent.

Retten lar tvilen komme 30-åringen til gode når han hevder han handlet i nødverge under basketaket med kompisen i Drammen for snart to måneder siden, melder Drammens Tidende.

Foran sjokkerte gjester på utestedet Unique på Bragernes torg segnet 35-åringen om ved 20-tiden lørdag 12. juni. Han blødde kraftig etter å ha blitt stukket i halsen og ansiktet av kameraten.

Sammen med den 30 år gamle kameraten hadde han tidligere på kvelden satt et skudd heroin inne i et fraflyttet hus. 30-åringen har forklart at han våknet av at 35-åringen forsøkte å ta lommeboken hans. Han sier det ble en skikkelig slåsskamp som til slutt endte med at han i panikk stakk kameraten med kniv. 35-åringen har hevder at kameraten beskyldte han for å ha stjålet heroinet hans, og at han angrep med kniv da 35-åringen var i ferd med å forlate stedet.

Aktor Monica Hanø la ned påstand om to års fengsel for 30-åringen, som er straffedømt ti ganger tidligere, blant annet for vold og ran.

Retten legger imidlertid til grunn at det er vanskelig å avgjøre alle detaljene i hendelsesforløpet siden begge to var ruset under hendelsen. 35-åringen ble imidlertid dømt til 18 dagers fengsel for å ha oppbevart mindre mengder narkotika og piller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere