RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frisørkunde banket med jernstang

Sist oppdatert:
Overfalt av fire maskerte menn.

(iOslo.no) Den 16. oktober ble en 21-åring banket opp med jernstang og balltre av fire menn ved Møllergata i Oslo. Nå er to av overfallsmennene, en 25- og en 26-åring, dømt.

- Det er en mann som har fått seg en skikkelig omgang juling, sa operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Even Jørstad, til iOslo.no kort tid etter opptrinnet.

Overfalt
ifølge dommen fra Oslo tingrett satt 21-åringen på en frisørsalong og ble klippet, da de fire mennene angrep. Han forsøkte å flykte ut av frisørsalongen, men ble stoppet rett utenfor.

Der ble han slått flere ganger i hodet, overkroppen, ryggen og beina. Både knyttet neve, balltre og jernstang ble brukt, ifølge dommen. Deretter klarte han å komme seg flykte, men overfallsmennene fulgte hakk i hæl.

Han snublet, og ble på nytt overfalt.

Brakk benet
«Mens fornærmede lå nede på bakken ble han på ny utsatt for flere slag og spark mot hodet og kroppen. De tiltalte brukte balltre og jernstang til å slå også denne gangen», heter det i dommen.

To av de fire ble pågrepet kort tid senere, og 21-åringen ble fraktet bort i ambulanse. Han hadde mindre skader på store deler av kroppen, men brakk også det ene beinet.

Hovedgrunnen til angrepet var at en 26-åring var blitt slått i ansiktet dagen før, og han oppfattet at voldsmennene handlet på vegne av 21-åringen. Dermed bestemte de seg for å ta 21-åringen.

De to mennene ble rett før påskeuken dømt til fengsel i ett år og tre måneder (26-åringen) og ett år og to måneder (25-åringen). I tillegg må de betale oppreisning til 21-åringen med 20.000 kroner.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere