RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontkolliderte med politibil

(TV 2)
Sist oppdatert:
En bergenskvinne er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, etter at hun natt til lørdag frontkolliderte med en politibil etter en politijakt.

Ved 01-tiden natt til lørdag ble en sivil UP-patrulje oppmerksom på mistenkelig kjøring i Bergen sentrum, melder TV 2. Patruljen la seg på hjul for å stanse og kontrollere personbilen, men da den kvinnelige føreren nektet å stanse, ble det satt i gang en politijakt på vei ut fra sentrum.

Ved Marineholmen kjørte kvinnen inn på en parkeringsplass bak Høyteknologisenteret i Bergen. UP-patruljen forsøkte å sperre bilen inne, men kvinnen snudde og stakk av på nytt.

I det den kvinnelige bilføreren skulle kjøre ut fra parkeringsplassen kom en av politiets hundepatruljer til stedet for å assistere. Kvinnen ga da full gass og frontkolliderte med politibilen.

Ingen kom til skade, men både personbilen og politibilen ble påført store materielle skader. Kvinnen er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Den nye spesialenheten for politisaker er rutinemessig koplet inn i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere