*Nettavisen* Nyheter.

Frontkolliderte med skolesykkel

Motorsykkeleleven mistet kontroll over skolesykkelen og krasjet inn i motgående bil. Fire personer ble onsdag ettermiddag fraktet til Narvik sykehus.

16.06.04 15:44

Ulykken skjedde like etter klokken 14 onsdag på E6 ved Djupvik like utenfor Narvik. Ifølge operasjonsleder Magne Nilsen ved Midtre Håloglanad politidistrikt kom skolesykkelen for langt over i motgående kjørebane gjennom en sving og traff speilet på en Volvo som kom imot.

Mistet kontrollen
- Eleven fikk ifølge vitner sleng på sykkelen og mistet kontrollen. Sykkelen, med elev og lærer krasjet inn i en Mazda som kom imot like bak. Fire personer ble skadd. Hvilke skader de har pådradd seg er fremdeles uklart, men det er ikke snakk om en dødsulykke, sier Nilsen til TV 2 Nettavisen.

Sendt til sykehus
Store styrker med ambulanse, politi og brannvesen kom raskt til stedet. De to motorsyklistene ble fraktet til Narvik sykehus med ambulanse. Føreren og passasjeren i Mazdaen var bare lettere skadet og er sendt til legesjekk.

Ved Narvik sykehus får TV 2 Nettavisen opplyst at de to motorsyklistene fremdeles er under behandling, men vi ikke si noe om tilstanden.

E6 ble sperret i over en time etter ulykken. Det dannet seg lange køer. Klokken 15.15 ble veien åpnet og køene ble oppløst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.