RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FORSVARER ISLAMKRITIKERE: Frps integreringspolitiske talskvinne Kari Kjønaas Kjos rykker ut til forsvar for Human Rights Service (HRS) og Hege Storhaug.
FORSVARER ISLAMKRITIKERE: Frps integreringspolitiske talskvinne Kari Kjønaas Kjos rykker ut til forsvar for Human Rights Service (HRS) og Hege Storhaug.

Frp gir full støtte til Human Rights Service

Sist oppdatert:
– Et forsøk på å kneble Human Rights Service.

Partiet rykker nå ut og gir full støtte til til islamkritiske Human Rights Service (HRS) og Hege Storhaug, skriver Aftenposten

– De er blitt så store og relevante at den kompakte majoritet nå gjør det de kan for å hindre HRS i å nå ut med sine budskap, sier Frps integreringspolitiske talskvinne Kari Kjønaas Kjos til avisen.

OMSTRIDT: Her da Hege Storhaug holdt foredrag i Asker kulturhus i 2015 i forbindelse med utgivelsen av boken «Islam. Den 11. landeplage».

Samme avis kunne tirsdag melde at Venstre og KrF føyer seg inn i rekken av partier som vil fjerne støtten for organisasjonen. Fra før av har Ap, SV og Sp sagt nei.

Kjos mener det er «trøblete for ytringsfriheten at politikere vil stilne stemmer de ikke er enige i».

– De har gjort et uvurderlig arbeid gjennom mange år ved å sette dagsorden og opplyse om saker som tradisjonelle medier ikke har villet ta i med ildtang. Spesielt fokuset de har satt på kjønnslemlesting av jentebarn, æreskultur og tvangsekteskap, har løftet debatten i Norge, sier Frps integreringspolitiske talskvinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere