*Nettavisen* Nyheter.

Frp-politiker om MDG: – De er useriøse og oppfører seg som om man sitter i en lekekasse

RASER MOT MDG: Ulf Leirstein mener MDG leker politikk når de stikker av fra intervju uten å svare på spørsmålet de blir stilt.

RASER MOT MDG: Ulf Leirstein mener MDG leker politikk når de stikker av fra intervju uten å svare på spørsmålet de blir stilt. Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix

Ulf Leirstein raser etter at MDG-leder stakk av fra intervju.

21.10.15 12:46

I et intervju med NRK i kveld fikk forhandlingleder i Miljøpartiet de Grønne Lan Marie Nguyen Berg spørsmål om hvilken del av E18-utbyggingen de er i mot.

Etter at hun ikke klarer å svare på spørsmålet fra NRKs reporter stikker hun av fra intervjuet (hos NRK kan du se videoen).

Dette får Frp-politiker og stortingsrepresentant Ulf Leirstein til å reagere.

– E18 er ikke en liten lokal sak for Oslo, dette er en nasjonal sak og jeg blir oppgitt over at man gir inntrykk av at man leker politikk når de ikke svarer på spørsmålet, sier han til Nettavisen.

– De er useriøse og oppfører seg som om man sitter i en sandkasse.

Miljøpartiet de Grønne (MDG) har gjennom hele valgkampen sagt at de vil felle ethvert byråd som vil bygge ut E18, skriver NRK. Dette har også vært en av partiets hovedsaker i valgkampen.

Men MDG klarer ikke å svare på hvilken del av prosjektet de er i mot.

– De klarer ikke å svare på hva de vil endre i intervjuet, i stedet velger de å gå og ikke svare på spørsmålet, som må være et minimum. Hvis det er løsningen deres så er det jo ingen løsning, sier Leirstein.

– Dette er helt useriøst. En ting er at MDG lever i en fantasiverden, det er ikke overraskende. Men at Oslo Ap blir med på ferden er ganske sjokkerende.

Nguyen Berg har ikke svart på Nettavisens henvendelser tirsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.