RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frøs fast i fryseren

Sist oppdatert:
Da Lene Mari Steinshamn skulle sette inn et brett med is i fryseren, ble hånden hennes sittende dønn fast.

Lene Mari Steinshamn hadde litt vann på hånden da hun satte et brett med is inn i fryseren på lørdag. Det fikk hun raskt angre på: Da hun satte på plass isen, kom den våte hånden i kontakt med bunnen på fryseren. Dermed satte huden seg fast.

Reddet av Jif
- Jeg fikk panikk med en gang jeg merket at jeg satt fast. Jeg prøvde å slite meg løs, men det var for vondt. Jeg ble helt nummen i hånda, forteller hun via e-mail til TV 2 Nettavisen.

I omtrent syv minutter ble Steinshamn stående rådvill ved fryseren. Så oppdaget hun at det sto en Jif-flaske på kjøkkenbordet.

- Jeg fikk så vidt tak i den, og sprayet på hånda. Etter et par minutter løsnet den, sier Steinshamn.

Da hun så på hånden, var den helt hvit der den hadde sittet fast. Steinshamn ble redd, og skylte den under varmt vann. Til å begynne med hadde hun ikke så sterke smerter, derfor satte hun seg ved datamaskinen og chattet med ekskjæresten.

Kraftig forfrysning
- Jeg fortalte om det som hadde skjedd. Det var jo litt gøy først, syns vi. Men etter en time eller vel så det, begynte smertene å komme, forteller hun.

Ekskjæresten ringte 113, ettersom Steinshamn ikke har telefon. Han fikk beskjed om at hun burde komme seg til lege. Dermed bar det av gårde til Bergen Legevakt med den vonde hånden.

- De sa at dette var det første tilfellet av sånne frostskader de hadde hatt inne. Alle var veldig greie og lo litt av hele episoden siden jeg var tydelig flau.. :) skriver Steinshamn.

På legevakten viste det seg at hun hadde pådratt seg alvorlige frostskader, og at det kan hende skadene er så dype at det øverste hudlaget må opereres vekk. Inntil videre fikk hun bandasje og smertestillende.

- De håpet jeg skulle slippe det, men de sa at det ihvertfall var en kraftig forfrysning. Så jeg håper jeg slipper operasjon, sier den uheldige kvinnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere