RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første spillefilm på web-TV

Sist oppdatert:
Kristoffer Joner og Maria Bonnevie som sjarmerende mentalsykehus-pasienter i kritikerroste Himmelfall.. Se filmen på web-TV - før den sendes på TV!

- Vi kan ikke redde alle planetene, men kanskje jorden for eksempel? Det nærmer seg jul på Sollihøgda psykiatriske. Reidar bestemmer seg for å gjøre noe med meteorene som han vet vil treffe jorden. Ingen hører på han, heller ikke moren, som gjerne steker støvler til middag.
Fra «Himmelfall»

TV 2 web-TV tilbyr nå denne kritikerroste spillefilmen med Kristoffer Joner og Maria Bonnevie i hovedrollene. Himmelfall, som også sendes på TV 2 søndag 20. februar, er tilgjengelig på web-TV ut februar.
Pris: fra 25 kroner. Aldersgrense 11 år.

Filmen kan bare sees om du befinner deg innenfor Norges grenser, og er best å se med bredbånd. Har du bredbånd levert fra en av våre samarbeidspartnere kan du se filmen i høy kvalitet.

Fullskjerm: Klikker du på dette symbolet like under videoruten, åpnes filmen i fullskjerm. Filmen må ha startet før du kan klikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere