*Nettavisen* Nyheter.

Fru Vollvik frykter for mannen

Anita Vollvik liker ikke ektemannen Idars nye leketøy. Hun frykter at han vil bli utsatt for en ulykke i den superraske offshore-båten.

13.01.06 08:39

- Jeg kommer nok til å reise med ham og se på, men når løpet starter kommer jeg ikke til å være opptatt av resultater. Jeg vil bare tenke på at han kommer helskinnet til mål, sier Anita Vollvik til Bergensavisen.

Røkke-rundkast
Ektemannen Idar Vollvik har nettopp kjøpt offshore-båt for å delta i offshore-VM, et kjøp kona likte dårlig.

Båter i offshore 1-klassen kan ha en motorkapasitet på 200 km/t som toppfart. Offshore-løp er blitt en finansmann-sport. Både Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten har vært ivrige offshore-piloter, men la opp etter noen år på bølgene. Røkke, fordi båten hans var med i et dramatisk rundkast under et løp i Trieste i Italia i 2002.

- Guttunge
Da Vollvik fortalte kona at han også ville ha en offshore-båt, satte hun seg på bakbena. Men det hjalp lite. Vollvik kjøpte båten, uansett hva kona sa. Anita Vollvik sier til BA at hun ikke fikk noen vetorett da ektemannen bestemte seg for å anskaffe seg båten. Lattermildt forteller hun at han er som en stor guttunge og når han likevel ville gjennomføre kjøpet, så fikk han gjøre det. Hva prislappen på hans nye leketøy var, er ikke kjent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.