RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykt blant Trondheims-elever

Voldelige ungdommer skaper frykt i Trondheim.

En pågående rettssak i Trondheim gir et skremmende bilde av rå ungdomsvold i Trondheim. Flere elever, men også voksne, lever i frykt etter flere stygge episoder.

Sentralt i rettssaken står en 17 år gammel gutt fra Trondheim som i løpet av noen måneder skal ha begått seks voldelige eller truende handlinger. Gutten innrømmet i retten å være i besittelse av kniver, tåregass og slåsshansker.

Ved en anledning angrep han sammen med rundt 30 andre et følge med voksne som skulle forlate en firmafest. Ungdommene angrep bilen de satt i da de ville kjøre vekk fra festlokalet i Charlottenlundhallen. Et kraftig basketak oppsto, og en 21-årig festdeltaker fikk stygge skader etter at en av ungdommene hoppet på ansiktet hans.

17-åringen er også tiltalt for ha brukt strømpistol mot en 16-åring på skolen i mars. Tiltalte innrømmer å ha slått, men nekter for å ha brukt strømpistol. En miljøarbeider opplyste i retten at flere ungdommer er redde for å komme på klubben etter det som skjedde.

I april var 17-åringen igjen i en episode. Han oppsøkte et skolearrangement, og skal ha truet vakten med en teleskopbatong. Politiet beslagla batongen og satte gutten på glattcelle. 17-åringen sa i retten at han husket lite av dette ettersom han hadde drukket en kvart liter 60 prosent sprit før han dro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere