RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter gjenger i Trondheim

Politiet frykter at en gjengkultur er i ferd med å utvikle seg i Trondheim. De siste ukene er en 13-åring og en 15-åring blitt utsatt for grov gjengvold.

19. oktober ble en 15 år gammel gutt slått, sparket og brent med en sigarett like ved Åsveien skole på Byåsen i Trondheim, skriver Adresseavisen. To personer på 16 og 17 år er mistenkte i saken. Flere skal ha stått og sett på mishandlingen uten at de torde å gjøre noe. Gutten fikk store skader på kroppen og i ansiktet.

I forbindelse med saken etterforsker politiet den såkalte Ila-gjengen, som består av 6-7 gutter mellom 16 og 18 år. Flere av medlemmene har tidligere vært i politiets søkelys.

For to uker siden var en gjeng fra Rosenborg involvert i mishandling av en 13-åring. De filmet mishandlingen, og dro etterpå hjem til et av medlemmene for å se videoen.

Nå er politiet er bekymret for at en gjengkultur er i ferd med å utvikle seg i Trondheim.

- Dette er svært urovekkende. Når vi ser at vi har denne typen gjenger, frykter vi at ungdommer i andre bydeler går sammen i nye gjengdannelser, sier politioverbetjent Arne Nordtvedt til Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere