RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter nytt norsk drap i Pakistan

Sist oppdatert:
Barna til en norsk 63-åring frykter at familien hans i Pakistan har drept ham. Torsdag ble liket gravd opp.

Barna til en norsk-pakistansk 63-åring frykter at faren deres ble drept av sine egne slektninger, da han besøkte hjemlandet i i februar. I går ble graven åpnet, to måneder etter hans død.

Mange naboer lurte på hvor det ble av den stille norsk-pakistaneren som bodde alene på Torshov i Oslo. Mannen reiste på ferie til Pakistan før sommeren, men kom aldri hjem igjen.

- Jeg har hørt at han døde av hjerteinfarkt, sier nabodama til TV 2 Nyhetene.

63-åringen døde nemlig plutselig i slutten av juni. Barna i Norge fikk sjokkbeskjeden om at faren lå død på et sykehus i Pakistan. De reiste umiddelbart, og rakk begravelsen hans.

Den norske datteren mistenkte straks at noe var galt. Avdødes søster sin mann og sønnene fikk plutselig en stor del av arven, mens barna i Norge fikk svært lite.

Da ble norske myndigheter koblet inn. Utenriksdepartementet var i dag svært ordknappe.

- Ambassaden bistår familien i denne saken. Men siden dette er under politietterforskning, kan vi ikke kommentere noe utover det, sier fungerende pressetalskvinne Trine Broe-Andersen i Utenriksdepartementet.

Mistanken om at noe var galt ble forsterket da den norske ambassaden i Pakistan fant ut at slektninger hadde to forskjellige versjoner om hvor 63-åringen hadde tilbrakt sine siste timer.

Datteren i Norge anmeldte derfor flere menn i fars familie for drap. I går ble graven til mannen åpnet for ny obduksjon, etter rettslig kjennelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere