RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter rømlinger skal angripe barn

(TV 2)
Skremte foreldre frykter rømlinger fra Sandviken skal forgripe seg på skolebarn i nærområdet.

(iBergen.no) : Utallige medieoppslag om svikt i rutinene ved Sandviken psykiatriske sykehus har gjort foreldrene til elevene ved Hellen skole alvorlig bekymret for tryggheten til sine barn på skoleveien. Flere rømninger, hvorav en i fjor endte med drap, har gjort at foreldreutvalget (FAU) ved skolen har sendt brev til sykehuset hvor de gir uttrykk for stor bekymring, skriver Bergensavisen.

«Flere foreldre har vært/er bekymret for sikkerheten til sine barn på grunn av medieoppslag med svikt i rutiner som medfører at farlige pasienter rømmer fra institusjonen. Vi vil derfor minne om at våre barn er en sårbar gruppe, og vi forutsetter at sikkerhetsrutinene ved deres sykehus blir innskjerpet og fulgt,» skriver foreldreutvalget i brevet.

– Jeg har forståelse for at enkelte foreldre er bekymret etter presseoppslagene om Sandviken sykehus, sier divisjonsdirektør Hans Olav Instefjord ved Helse Bergens psykiatriske divisjon til BA. Ledelsen ved sykehuset vil nå kalle inn foreldrene til et møte for å svare på deres spørsmål om sikkerheten ved sykehuset.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere