*Nettavisen* Nyheter.

Frykter samboeren har flyktet utenlands

Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)

Kvinne drept på Kolbotn: - Vår førsteprioritet er å komme i kontakt med avdødes samboer, sier politiet.

01.08.10 10:42

- Vår førsteprioritet er å komme i kontakt med avdødes samboer. Og det er nærliggende å tro at han er sammen med parets felles barn, sier fungerende politimester Ida Melbo Øystese i Follo politidistrikt på en pressekonferanse.

Det var i 14-tiden i dag at politiet ble varslet om at en kvinne var knivdrept på Kolbotn.

Politiet har foretatt en rundspørring i nabolaget etter mulige vitner, mens krimteknikere ankom åstedet 18.20. Kripos er også varslet.

Samboeren, som nå politiet vil ha tak i, er en norsk statsborger i på 37 år. Barnet skal være cirka ett år, skriver Østlandets Blad.

Familiemedlem slo drapsalarm
Vitner forteller til NRK at de hørte et skrik rundt kl. 01 natt til lørdag. Politiet rykket ut med bevæpnet politi og ambulanse til adressen. Ifølge politiet var det et familiemedlem av den avdøde som slo drapsalarm lørdag ettermiddag.

Politiet opplyste på pressekonferansen at man har en bred etterforskning og ikke utelukker noen ting om hva som kan ha skjedd. Nærliggende politidistrikt og grensevakt er varslet.

Ifølge en av naboene i det stille boligområdet, flyttet den unge småbarnsfamilien inn for et par måneder siden. De to skal ha ett barn på sammen.

Krimteknikere har vært på stedet. Kripos har også blitt varslet.

- På utkikk etter bil
Alle tilgjengelige ressurser fra Follo politidistrikt er satt inn i arbeidet med å finne samboeren, skriver politiet i en pressemelding. Samboeren til den avdøde skal ha kjørt fra åstedet i en bil. Det er ikke klart om deres felles barn også er med i bilen.

- Vi jobber ut fra flere teorier. Vi vil ikke gå ut med så mange detaljer av frykt for at det kan ødelegge etterforskningen, sa politimesteren på pressekonferansen.

I jakten på samboeren og barnet har politiet også varslet politidistriktene i området. Politiet fryktet lørdag kveld også at mannen kan ha rømt til utlandet, skriver Aftenposten.

- Vi har varslet grensepolitiet, sa politimesteren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.