RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter terror på Flytoget

USUNT: Mange av Flytogets ansatte sitter stille hele dagen. I tillegg spiser de ofte usunn mat noe som gjør dem trøtte og slappe.
USUNT: Mange av Flytogets ansatte sitter stille hele dagen. I tillegg spiser de ofte usunn mat noe som gjør dem trøtte og slappe. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Flere mistenkelige menn av «iransk-irakisk utseende» ble observert da de fotograferte og filmet inngangen til Romeriksporten, og understellet på et av flytogene.

Dette opplyste sjefen for Politiets sikkerhetstjeneste (PST), Jørn Holme, på en konferanse om nasjonal sikkerhet på Sola i går, skriver VG.

De mistenkelige mennene ble observert ved tunnelinngangen og ved et flytog på Gardermoen i slutten av april i år.

- De mistenkelige mennene ble observert 27. og 29. april. De måtte ta seg over et gjerde for å komme ned på skinnene for å sjekke understellet på flytoget. De andre personene ble observert ved tunnel-inngangen, sa Holme.

PST vil verken opplyse om det dreide seg om personer med opphold i Norge eller om de ble pågrepet og avhørt.

PST-sjefen understreker at hendelsene i seg selv ikke er noen straffbare handlinger og at de kan være «helt tilforlatelige». Men man tenker sitt, sier Holme, som påpeker hvor viktig det er å sjekke ut slike saker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere