RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fryktet mann falt i fossen

Sist oppdatert:
HRS tok ingen sjanser og sender to helikoptre med redningsmann og dykkere til en foss i Rogaland etter de fikk en telefon om at en mann hadde falt i fossen.

Hovedredningssentralen (HRS) fikk melding om at en person hadde falt i Månafossen i Forsand i Rogaland klokken 13.48 mandag.

- Vi vet ikke om noen faktisk har falt i fossen. Det er kun indikasjoner på at en har falt i fossen. Men vi kan ikke ta noen sjanser og håndterer dette som om det har skjedd, sier vakthavende redningsleder Nils Ole Sunde ved Hovedredningssentralen til TV 2 Nettavisen klokken 14.

Et Sea King helikopter med redningsmann og et ambulansehelikopter med dykkere ble sendt, men en knapp time senere vieste deg seg at det hele var falsk alarm.

- Ingen hadde falt i fossen. Det var kun en person som var litt bekymret og aksjonen er avblåst, får TV 2 Nettavisen opplyst ved HRS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere