RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fuktig natt i Bergen

I natt sprengte bergenserne kapasiteten i politiets fyllearrest. Flere av de 30 overstadig berusede fangene måtte dele celle.

En vanlig lørdagsnatt pleier omtrent ti personer å overnatte på glattcella. Men midt i julebordsesongen ble politihuset raskt fylt opp av fulle menn og bråkmakere, skriver Bergens Tidende.

- Jeg snakket nettopp med arrestforvareren vår, og han kunne ikke huske at det har vært så fullt i varetektscellene på mange år, sier operasjonsleder Harald Thue ved Hordaland politidistrikt til avisen.

Politiet har totalt 24 celler, og flere måtte derfor dele celle. 17 av de 30 fangene ble tauet inn på grunn av overstadig beruselse. Politiet melder om jevnt bråk hele natten med slagsmål, tyverier, innbrudd og generelt dårlig oppførsel i drosjekøer og andre offentlige steder.

Politiet gjennomfører et nulltoleranse-prosjekt, og kan derfor ha fanget opp flere hendelser enn vanlig. Ekstra mange politifolk var på vakt, og de slår ned også på små lovovertredelser. Fangene var stort sett menn fra 17 til 40 år, og Thue forteller at mange av dem aldri har hatt noe med politiet å gjøre tidligere.

- De får seg nok en ubehagelig opplevelse når de forlater cellen i dag. Alle blir sendt hjem så snart de er edru.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere