RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full 16-åring krasjet i parkert bil

Foto: Paul Weaver/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Skandalenatt bak rattet i Hordaland. Fire unge menn ble tatt for fyllekjøring.

(iBergen.no) Både på Puddefjordsbroen, på Nedre Nøttveit, i Ulveseth og på Tysnes ble unge promillekjørere stoppet fredag kveld og lørdag. Alle de fire var menn mellom 16 og 28 år.

Kjørte «gris» forbi politiet
Førstemann ut ble tatt på Puddefjordsbroen klokken 22.00 fredag kveld. Den 28 år gamle mannen skal ifølge Ole Geir Magnussen på operasjonssentralen ved Hordaland politidistrikt ha kjørt «gris» forbi politiet på broen.

- Det neste tilfellet av fyllekjøring kom klokken 00.33 da en 18 år gammel mann som hadde flere ungdommer med i bilen kjørte i fjellveggen i Ulveseth i Fjell kommune, sier Magnussen til iBergen.no.

Kjørte inn i parkert bil
En liten halvtime senere, klokken 00.57, kjørte en bil av veien ved Nedre Nøttveit i Rådalen. 22-åringen hadde også alkohol i blodet.

Den siste som ble tatt for promillekjøring i Hordaland natt til lørdag var kanskje den verste.

- Klokken 02.20 fikk vi melding om at en 16 år gammel gutt på moped hadde kjørt inn i en parkert bil på Tysnes. Også han kjørte med promille, sier han.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere