RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full 16-åring målt i 140 km/t

Sist oppdatert:
En beruset 16-åring ble natt til søndag målt til 140 km/t i en laserkontroll i Nord-Trøndelag. Bilens eier satt like full i passasjersetet.

Sjokkmålingen skjedde på en rett strekning like nord for Hell-tunnelen i Stjørdal ved 1-tiden natt til søndag, skriver Trønder-Avisa.

Politiet var på laserkontroll og klarte ikke å stoppe den ville ferden, men visste råd:

Stoppet av bom
Bomstasjonen på sørsida av Hell-tunnelen, tre kilometer lenger sør, fikk beskjed om å holde bommen nede. Dermed satt 16-åringen i fella.

Da politiet kom fram til stedet ble det ganske raskt klart at den 16 år gamle sjåføren var beruset. Det samme var eieren av bilen, en Audi A6.

Etterforskes
- 20-åringen er ikke avhørt, men han er siktet for brudd på paragraf 17. 2, som vil si å overlate et kjøretøy til noen som ikke fyller kravet for å kjøre vedkommende gruppe kjøretøy. 16-åringen er avhørt, men ikke formelt siktet. Han er mistenkt for å ha kjørt for fort, i påvirket tilstand og uten førerkort, sier jourhavende jurist, politiadvokat Evy Bidtnes ved Nord-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Hun kan ikke si noe om hvilken straffereaksjon de unge mennene kan belage seg på, ettersom saken er under etterforskning og det derfor ikke er tatt noen påtalemessig avgjørelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere