RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full fart med åpen togdør

Med åpen dør i ti minusgrader suste NSBs morgentog mot Oslo.

NSB kjørte med åpen dør i hele 20 minutter. Da toget forlot Moss stasjon tirsdag morgen, lot ikke døren seg lukke. Først på Ski stasjon, 20 minutter senere, klarte man å få den igjen, skriver VG Nett.

Ifølge informasjonssjef Preben Colstrup i NSB, hadde selskapet kontroll på situasjonen.

- Personalet har i dette tilfellet vært klar over situasjonen, og holdt vakt ved døren slik at ingen slapp ut. De hadde kontroll, sier Colstrup til VG Nett.

Ifølge VG Nett hadde ikke NSB kontroll hele veien. En kort stund stod nemlig døren ubevoktet. Årsaken var at man hadde et tilsvarende problem med en dør et annet sted. Personen som skulle vokte den ene åpne døren, måtte hente en vakt til den andre døren.

NSB har hatt store problemer med driften på grunn av snøfallet den siste tiden. Morgentoget som hadde problemer med dørene, var av den gamle typen. De nyere togene kan ikke settes i bevegelse hvis ikke dørene er lukket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere