RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full krangel med dukke

Sist oppdatert:
Julebordsgjesten (19) hadde litt for mye innabords, og begynte å krangle med en dukkeand foran 600 gjester. Opptredenen endte i arresten og med et forelegg på 8.000 kroner.

Politiet i Tønsberg måtte lørdag kveld rykke ut til Rica hotel Klubben der dukken Konrad ble angrepet under buktaler Yann-Robert Henriksens show. Henriksen spilte parodien på en julebordsgjest, og inn ramlet en ung mann.

- Han var kanon full, prikk lik min parodi. Alle trodde jo at dette var en del av showet, sier en lattermild Henriksen til TV 2 Nettavisen.

Klar til kamp
Henriksen forsøkte å prate mannen ut, men dukka hans var like full og kranglete. Den 19 år gamle publikummeren fra Horten hoppet opp på scenen, klar til kamp med dukken.

- Med hvite snowjogger, nisseslips og terrylenbukser som lå som trekkspill rundt bena, så det ut som han var på julebord i Sauda, sier Henriksen.

Fire personer fra hotellet kom først til unnsetning og halte den kampklare unge mannen ned fra scenen, til stor fornøyelse for publikum.

- Først da politiet ankom for å hente mannen med seg, forsto publikum at det ikke var en del av showet, humrer operasjonsleder Åge Haakonsen overfor TV 2 Nettavisen.

Bar slagvåpen
Ingen av firmaene ville først vedkjenne seg den berusede gjesten, som til slutt ble båret ut av lokalet og tatt hånd om av politiet. Der viste det seg at han bar slagvåpen.

- Det er nesten litt lystig at det går an å bli så full at du kan stå å snakke med ei dukke. Jeg synes litt synd på ham - tenk å våkne i dag, og sannsynligvis får han forelegg for løsgjengeri i beruset tilstand, sier heltidskomikeren, som selv har 25 års fartstid i politiet.

- Jeg synes jeg håndterte ham like bra som Robbie Williams håndterte Skavlan på fredag, forsetter han.

Showet gikk videre da gjesten forlot lokalet. Etter fem år som entertainer på danskebåten i november skal det litt til før Henriksen mister fatningen. Firmaet har unnskyldt sin ansattes oppførsel, og Henriksen fortsetter showet sitt frem mot jul.

- Det hadde vært verre om jeg var en ung og uerfaren artist. Det skal mer til for en som har opptrådt på Hellbillies-festivalen på Rjukan, ler Henriksen.

Husker ingenting
Operasjonsleder søndag ettermiddag, Petter Aronsen, opplyser at 19-åringen vedtok forelegget på 8.000 kroner.

- Han husker ingenting, og hadde håpet at han ikke greide å komme seg på forestillingen. Men det greide han jo - til de grader, sier Aronsen.

Julebordsgjesten måtte overnatte i arresten, og var litt brydd da han slapp ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere