Full, onanerende fisker stjal redningsbil

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Den fulle fiskeren i 30-årene vekket naboene med høylydt onanering. Deretter stakk han like godt av med en redningsbil.

09.11.06 14:25

Hadde det ikke vært for promillenivået, ville den fuktige kvelden i Lødingen i fjor høst vært blant de mer minneverdige for den festglade fiskeren. For da båten la til kai, bar det rett på fest med påfølgende nachspiel for mannen og en arbeidskamerat. Nachspielet fant sted hos en MC-klubb, som delte bygning med et leilighetskompleks.

Klokken var fem om morgenen da en kvinnelig beboer våknet av høy stønning fra gangen utenfor leiligheten. Da hun åpnet døren, fant hun fiskeren liggende dritings på gulvet, i full gang med å nappe i løken helt åpenlyst. Lett sjokkert fikk hun stablet onanisten på beina, og fikk kastet ham på dør, skriver avisen Fremover.

Men kvelden var ikke over. For fiskeren gikk rett og ut satte seg inn i en av Falcks bergingsbiler og kjørte av gårde. Kvinnen og hennes sønn varslet både politi og Falck. Villmannsferden ble ikke stoppet før en drosjesjåfør fant bilen og mannen parkert. Mannen ble stengt inne i bilen, og deretter satt i fyllearrresten. Promillenivået ble målt til 1,10.

Nå må mannen ut med 25.000 kroner i bot etter den elleville natten. Han er også dømt til 24 dagers betinget fengsel, samt fradømt førerkortet i to år. Legger man til saksomkostningene, kom prisen på fyllekulen opp i hele 27.000 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.