RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full sjåfør gikk rundt og meldte bilen stjålet

Sist oppdatert:
En tydelig beruset mann (21) ble natt til søndag innbrakt for promilleprøve etter at bilen han senere meldte stjålet kjørte ut og gjorde flere rundkast på riksvei 4 i Åneby i Nittedal.

- Vi fikk melding om at en bil hadde kjørt ut i Åneby i Nittedal klokken 00.03. Da vi kom til stedet fant vi bilen på taket, og bilføreren hadde stukket av, forteller operasjonsleder Leif Greaker ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet satte en hund på sporet, og ble ledet inn i et boligfelt. Vel inne i feltet en knapp time senere ringte en mann til politiet, og fortalte at farens bil - den samme som da lå på taket på riksvei 4 - hadde blitt stjålet.

Adressen mannen oppga var bare et steinkast unna der sporhund og politi da befant seg, og dermed var det ifølge politiet «bare å legge to og to sammen».

Da politimannskapene troppet opp hos mannen klokken 01.05, kunne de raskt konstatere at mannen var tydelig beruset. Ganske umiddelbart krøp 21-åringen også til korset og innrømmet at det var han som hadde kjørt bilen sin til vrak.

- Mannen er innbrakt for å ta blodprøve, og selv om han virker uskadd ønsker ambulansepersonellet å undersøke ham nærmere for indre skader, ettersom bilen har gjort noen kraftige rundkast, oppsummerer operasjonsleder Greaker overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere