*Nettavisen* Nyheter.

Full skjæring mellom TV 2 og Canal Digital

- Dette gjør selskapet for å sette oss i et dårlig lys, sier TV 2 om pakkeendringen.

10.09.12 07:45

Oslo (NTB-Mats Rønning): Canal Digital legger om grunnpakken til kabelkundene sine. - Det gjøres først og fremst for å ramme oss, hevder TV 2.

- Canal Digital er nå den eneste distributøren i landet som ikke tilbyr vår hovedkanal i HD-format i sin grunnpakke. Dette gjør selskapet for å sette oss i et dårlig lys, sier kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy i TV 2 til NTB.

Hovedkanalen tilbys kun i det gamle SD-formatet i den obligatoriske delen av den nye grunnpakken som Canal Digital nå lanserer. Den består av 28 faste kanaler og 15 valgfrie.

- Det er fortsatt fullt mulig for våre kunder å se alle TV 2s kanaler, men de må velge å gjøre det. Prisen på grunnpakken blir den samme etter omleggingen. Vi gjør dette fordi vi ønsker å tilby våre kunder større valgfrihet, sier prosjekt- og strategidirektør Haakon Li Dragland i Canal Digital til NTB.

Tvisten ble behandlet av den regjeringsoppnevnte Kabeltvistnemnda i desember, men Canal Digital aksepterte ikke slutningen og varslet i sommer at saken ville ende i retten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.