RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full stopp på T-banen

Foto: Foto: Henrik Færevåg (Foto: Henrik Færevåg)
Sist oppdatert:
Kaos i morgenrushet.

(iOslo.no) T-banen melder om full stans i trafikken mellom Grønland og Majorstua torsdag morgen.

Har du tips eller foto fra brannen? Send SMS eller MMS til 1930, ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

- Brannvesenet holder på ved Stortinget stasjon. De melder om at fire strømkabler er ødelagt og som må skiftes ut før driften er oppe igjen. Dette kommer til å ta lang tid, sier kommunikasjonssjef Bjørn Rydmark hos Oslo T-banedrift til Nettavisen.

Evakuerte stasjoner
Han ber passasjerer som blir berørt av dette uhellet, finne seg alternativ transport. Her gjelder Sporveiens reisegaranti, påpeker Rydmark.

- Vi fikk melding om brannen klokken 06.10. Røykutviklingen var faktisk så sterk at vi valgte å evakuere både Stortinget og Nasjonalteateret stasjon.

Årsaken er en kabelbrann, og hvor mange timer det vil ta å rette opp feilen vet ikke kommunikasjonssjefen.

Hold deg oppdatert her (ekstern lenke)

Les mer fra iOslo.no: Finanskrise? Ikke her.

Stopp hos NSB
Torsdag morgen oppsto det også problemer på strekningen Drammen - Mjøndalen på Sørlandsbanen. Det oppstod en feil ved strømforsyning og kontaktledning, melder NSB. De setter opp busser på den aktuelle strekningen inntil feilen er repararert. Vestfoldbanen er ikke berørt.

Bergensbanens morgenekspresstog kjøres over Roa til Hønefoss. Lokaltogene mellom Eidsvoll og Kongsberg snur i henholdsvis Drammen og Hokksund/Mjøndalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere