RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full turist kastet av fly

En passasjer på et charterfly fra Tromsø til Kanariøyene var så full at han lørdag kveld ble kastet av flyet under en mellomlanding i Frankfurt.

Pressetalskvinne Angine Bowen i det spanske flyselskapet Spanair på Las Palmas bekrefter at en passasjer på flyet fra Tromsø var så full at han av sikkerhetsmessige hensyn ble kastet av under mellomlanding i Frankfurt, skriver Nordlys.

Skjerper reglene
Flyselskapet skal være så lei av fulle nordmenn at reglene nå innskjerpes. De har skrevet brev til flyplassen i Trondheim og bedt dem om å ikke slippe fulle folk ombord.

I tillegg skjerper flyselskapet sine egne skjenkeregler, og det skal vurderes nøye hvem som blir servert alkohol under flyturene.

Edrue svensker
Episoden i Frankfurt er den tredje i løpet av kort tid.

- Det er for mange episoder med fulle nordmenn. Vi er bekymret for oppførselen, sier Bowen til Nordlys, og legger til at de ikke har problemer med fulle svensker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere