(Gudbrandsdølen Dagningen): En drøy uke på overtid har bloggeren og fotballspilleren fått en sønn. Fødselen skjedde på Ullevål sykehus, bekrefter lykkelige besteforeldre på vei fra Lillehammer til Oslo overfor GD i dag.

Svangerskapet til bloggeren Funkygine har vært landets mest omtalte. Jørgine Massa Vasstrand har nær en halv million følgere på Instagram og er en av landets mest leste bloggere. Trening, kosthold og livsstil er hennes hovedtema. Hun har også hatt treningsprogrammer for VG og deltatt i reality-serier på TV.

Sammen med ektemannen, fotballspilleren Morten Sundli fra Lillehammer, har hun delt opp- og nedturer i svangerskapet med hele Norge. Senest for to dager siden la hun ut en video fra en mildest talt oppsiktsvekkende treningsøkt i høygravid tilstand. Det ble hennes siste "tiltak" for å få satt i gang fødselen.

På bloggen sin har hun tidligere fortalt om alt hun har gjort for å få i gang den etterlengtede fødselen: Stupe i sjøen, vaske gulv på alle fire, trening (ekstrem), spise anbefalt mat og ikke minst gå til akupunkturbehandling. Såkalt modningsakupunktur.

Funkygine har også delt familiens interne navnediskusjon med sine følgere i sosiale medier. Etter sigende blir navnet på den nyfødte sønnen Milano.

Morten Sundli spiller denne sesongen fotball for Ullensaker Kisa. Han har tidligere spilt for flere klubber i de øvre divisjoner. Han har også fått en sentral rolle i konas blogg-imperium. Den vesle familien var senest for en uke siden på ferietur til de nå nyblevne besteforeldrene i Lillehammer med besøk blant annet på Hunderfossen familiepark og med avkjøling i Mesnaelva. Begivenheten ble grundig dokumentert med bilder på instagramkontoten #funkygine.

Les også: Funkygine: - Drit i hva jeg gjør eller hva andre gjør, for det er da man oppnår det beste resultatet

Les også: Bokaktuelle Funkygine: - Å mestre og kunne møte utfordringer fysisk og psykisk gir meg en følelse av trygghet