*Nettavisen* Nyheter.

Funn etter gammelt forlis

Politiet gjenopptar leting etter savnet fisker.

Redningsdrakten til den savnede fiskeren Palmer Ove Hustadrem er funnet på Trøndelagskysten. Et ektepar fra Trondheim fant drakten i forbindelse med en formiddagstur på Bingsholmen i Åfjord søndag.

Identifikasjonspapirer funnet
- I drakten fant de en lommebok som inneholdt identifikasjonspapirene til den savnede fiskeren, sier operasjonslederen Jan-Erik Kjelle ved Møre og Romsdal politidistrikt til Nettavisen.

Hustadrem ble meldt savnet da sjarken hans «Steinar» forliste på Buagrunnen i Bud i Møre og Romsdal 20. August i fjor. Store letemannskap ble satt inn i søket uten at han ble funnet. Saken er fortsatt til behandling av Havarikommisjonen.

Omfattende søk
Politiet har mandag gjennomført omfattende søk i Åfjord-området i håp om å finne den savnede fiskeren.

Kystvaktskipet «Njård» kom fra Trondheim, og det ble gjennomført strand- og stedssøk i området. Det ble gjort funn av diverse eiendeler som antas å tilhøre den savnede, blant annet enn folder med penger og kort.

Søket i området er offisielt ferdig mandag, men operasjonslederen utelukker ikke at det kan bli aktuelt med nye søk i framtiden.

- Først skal funnene til teknisk analyse, og informasjonen som kommer fram skal formidles til Havarikommisjonen, sier operasjonslederen.

Sjarken ble funnet på 75 meters dyp med stor skadeverk i skroget. Det er ikke kjent hva som har forårsaket skadene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag