Gå til sidens hovedinnhold

Funnet av kjæresten

En 35 år gammel mann ble fredag funnet med en kniv i brystet av sin egen kjæreste. Lørdag avhører politiet flere personer om det mistenkelige dødsfallet.

Politiet arbeider med å avhøre flere personer etter at en 35 år gammel mann fredag ble funnet med en kniv i brystet. Dødsfallet betegnes som mistenkelig.

Vitnestatus

Kvinnen som fant mannen med en kniv i brystet skal ifølge VG være den avdøde mannens kjæreste og omtrent på samme alder som 35-åringen.

- Kvinnen satt fredag kveld og natt til lørdag i avhør på lensmannskontoret i Kyrksæterøra. Hun har fremdeles status som vitne i saken, sier lensmann Jostein Rindal i Kyrksæterøra til TV 2 Nettavisen.

Politiet opplyser at de arbeider med å avhøre flere personer, men at kvinnen var den eneste som oppholdt seg i eller ved eneboligen på Kyrksæterøra i 16-tiden fredag. Kvinnen fant den døende 35-åringen og varslet ambulanse, men da en lege kom til stedet var det allerede for sent.

Politiet fikk melding om dødsfallet klokka 16.20 via sykehuset i Orkdal.

- Hvorvidt vi mener det dreier seg om et uhell eller et drap kan jeg ikke kommentere. Det vi har i realiteten er en død person med stikkskader og en kniv, sier RIndal til TV 2 Nettavisen.

Han vil ikke kommentere hvorvidt politiet har funnet fingeravtrykk på kniven som kan hjelpe politiet videre i etterforskningen, men bekrefter at " undersøkelser pågår".

Bodde alene
35-åringen bodde alene i eneboligen i Haugen boligfelt i Kyrksæterøra. Ifølge Dagbladet var han ansatt som lærer ved Sodin skole i Hemne kommune, der han hadde ansvaret for en 1. klasse sammen med en annen lærer. 35-å ringen etterlater seg et lite barn.

Natt til lørdag ble det avholdt minnestund på skolen for de ansatte, der 35-åringen var ansatt.

En pressekonferanse planlegges avholdt klokken 16.00 dersom politiet har nye opplysninger i saken.

Foto: TV 2

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene