*Nettavisen* Nyheter.

Funnet blodig og forslått

En 43 år gammel mann ble søndag sendt til sykehus etter at han ble funnet blodig, forslått og svært beruset i en bygård i Sannergata på Grünerløkka i Oslo. En mann er pågrepet.

28.11.04 21:19

Poliet hadde søndag kveld ennå ikke oversikt over hva som skjedde da en 43 år gammel mann pådro seg alvorlige hode- og ansiktsskader. En 60 år gammel mann ble pågrepet og er mistenkt for å stå bak voldsutøvelsen. Både offeret og 60-åringen var imidlertid så beruset at politiet ikke umiddelbart kunne avhøre dem.

- 43-åringen hadde en promille på 4,8 da han ble brakt inn. Han ligger nå i narkose på sykehuset, sier vaktleder Ellen Svae ved krimvakta hos Oslo-politiet til TV 2 Nettavisen. Hun bekrefter at det heller ikke har vært mulig å avhøre 60-åringen.

Lå i oppgangen
43-åringen ble funnet skadet i en oppgang i en bygård i Sannergata på Grünerløkka og kjørt til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden var søndag ettermiddag stabil. Politiet fikk meldingen klokka 14.57.

Mann pågrepet
Politiet pågrep en mann i 60-årene som er mistenkt for voldsutøvelse. Offeret ble funnet ved 60-årenes leilighet.

Informasjonsrådgiver Alf Bøhler ved Ullevål universitetssykehus opplyser til TV 2 Nettavisen at voldsofferet er alvorlig skadet, men at tilstanden er stabil.

Politiet har avhørt et vitne, men har svært få opplysninger om hva som skjedde. 43-åringen og 60-åringen kjente hverandre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.