RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funnet blodig og forslått

Sist oppdatert:
En 43 år gammel mann ble søndag sendt til sykehus etter at han ble funnet blodig, forslått og svært beruset i en bygård i Sannergata på Grünerløkka i Oslo. En mann er pågrepet.

Poliet hadde søndag kveld ennå ikke oversikt over hva som skjedde da en 43 år gammel mann pådro seg alvorlige hode- og ansiktsskader. En 60 år gammel mann ble pågrepet og er mistenkt for å stå bak voldsutøvelsen. Både offeret og 60-åringen var imidlertid så beruset at politiet ikke umiddelbart kunne avhøre dem.

- 43-åringen hadde en promille på 4,8 da han ble brakt inn. Han ligger nå i narkose på sykehuset, sier vaktleder Ellen Svae ved krimvakta hos Oslo-politiet til TV 2 Nettavisen. Hun bekrefter at det heller ikke har vært mulig å avhøre 60-åringen.

Lå i oppgangen
43-åringen ble funnet skadet i en oppgang i en bygård i Sannergata på Grünerløkka og kjørt til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden var søndag ettermiddag stabil. Politiet fikk meldingen klokka 14.57.

Mann pågrepet
Politiet pågrep en mann i 60-årene som er mistenkt for voldsutøvelse. Offeret ble funnet ved 60-årenes leilighet.

Informasjonsrådgiver Alf Bøhler ved Ullevål universitetssykehus opplyser til TV 2 Nettavisen at voldsofferet er alvorlig skadet, men at tilstanden er stabil.

Politiet har avhørt et vitne, men har svært få opplysninger om hva som skjedde. 43-åringen og 60-åringen kjente hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere