RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funnet død i jettegryte

Sist oppdatert:
13-åringen som forsvant i en jettegryte onsdag kveld, er funnet død.

Følg Nettavisen på mobil

13-åringen forsvant plutselig under vann mens han badet med en kamerat ved Bykle i Setesdal onsdag kveld. Klokken 9.35 torsdag morgen ble han funnet død.

- En person er funnet omkommet like ved der gutten forsvant, så man må kunne si med rimelig stor sikkerhet at det er den savnede som er funnet, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Det var dykkere som fant 13-åringen.

Dykkere
Det ble satt i gang en storstilt leteaksjon etter 13-åringen onsdag. Både politifolk og dykkere rykket raskt ut til stedet. Ved 22-tiden ble dykkersøket avsluttet, mens redningsmannskaper fortsatte å lete langs land.

I 07.30-tiden torsdag startet fullt søk opp igjen.

- Det er omtrent samme bemanning som i går, samt innsats fra lokale folk. Fire dykkere skal lete i vannet. Det er noe mindre vannklaring nå, så vi får håpe og tro at det er mulighet for å finne vedkommende, sa operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt til TV 2 Nettavisen onsdag morgen.

- Hvordan ser dere på mulighetene for å finne ham i live?

- Det er nok bare en teoretisk sannsynlighet for det. Kameraten så ham jo gå i vannet, så sannsynligheten er nok dessverre veldig, veldig liten, sa Jørgensen.

Stengte slusene
Det var onsdag vanskelig å søke i jettegryten på grunn av kraftige strømmer. Kort tid etter ulykken tok politiet kontakt med Agder Energi og ba dem om å stenge av deler av vanntilførselen. Det ble gjort umiddelbart, og er årsaken til at vannføringen onsdag morgen var liten nok til at dykkerne kunne fortsette søket.

Det ble først meldt at den savnede gutten er 14 år gammel, men senere kom det frem at han ennå ikke har fylt år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere