RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funnet død på cella

Sist oppdatert:
Etter seks måneder i varetekt ble den narkosiktede litaueren funnet død på cella.

23-åringen fra Litauen ble pågrepet etter at han sammen med en medsiktet landsmann gjemte unna 3,4 kilo amfetamin til en gateverdi på mellom 1 og 2 millioner kroner. Han var siktet i en av de største og meste alvorlige narkotikasakene i Østfold de siste årene. Etter seks måneder i varetekt ble han funnet død på cella i Sarpsborg, skriver Moss Avis på nett.

Politiet sier det dreier seg om selvdrap ved kvelning.

Avdøde ble spanet på av tollere og politi da han sammen med en to år eldre landsmann satte seg i en bil 27. januar i år og kjørte til Kolsrødveien i Moss. Der ble narkotikapartiet gjemt.

Kort tid etter ble han sammen med to andre litauere pågrepet og siktet. Den ene av mennene ble senere løslatt på grunn av manglende bevis.

25-åringen som onsdag godtok fire nye ukers fengsling, blir tiltalt for besittelse og innførsel av narkotikaen. Han har ikke erkjent straffskyld, skriver avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere