RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funnet i god behold

Foto: 1881.no (1881)
Sist oppdatert:
Fem personer funnet etter leteaksjon i Tolga i Hedmark.

De fem personene som var savnet, en mann i 50-årene, hans sønn på tolv år, en mann på 27 år, en mann på 32 år og en kvinne på 28 år, ble funnet i Spekedalen klokken 02.30 natt til onsdag, melder adressa.no.

De ble funnet av et Sea King redningshelikopter, som hadde lettet fra Ørland tidligere på natten. Funnstedet ligger sørvest for Holøydalen.

- De ble funnet uskadde og i god behold, sier operasjonsleder Dyre Antonsen ved Hedmark politidistrikt til avisen.

Ifølge redningsleder ved Hovedredningssentralen på Sola ble de først fløyet til Røros og deretter kjørt tilbake til Kåsa i Tolga kommune.

Les også: - Fem personer har gått seg bort

Det var ved 11-tiden tirsdag formiddag at de fem la ut på tur og skulle ha vært tilbake ved 15-tiden. Klokken 17 ringte de til politiet og ga uttrykk for at de ikke visste hvor de var. Det var natt til onsdag dårlig vær i området.

De savnede var godt kledt og hadde på seg snøskuterdresser.

I tillegg til redningshelikopteret hadde Røde Kors seks snøskuterpatruljer ute og Norske Redningshunder bisto med fem redningshundekvipasjer. Et uvisst antall privatpersoner la også ut på leting med snøskutere etter de savnede.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere