RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funnet kritisk skadd ved buss-stopp

Sist oppdatert:
Ingen vet foreløpig hva som skjedde med 43-åringen som mandag ettermiddag ble funnet kritisk skadd ved en bussholdeplass i Oslo.

Mannen har bryst, buk og bruddskader.

- Han har blitt opperert. Han er livstruende skadd. Tilstanden er kritisk, sier informasjonssjef Alf Bøler ved Ullevål universitetssykehus til TV 2 Nettavisen.

Mannen kan ha blitt skadd da en buss kjørte ut fra holdeplassen, men politiet er ikke sikre på hva som har tilstøtt ham.

– Verken bussjåføren eller passasjerer om bord har merket noe. Vi har heller ingen vitner som kan si hva som er skjedd. Det kan hende han for eksempel har løpt etter bussen og snublet, men vi vet ikke, sier operasjonsleder Eva Brekke i Oslo politidistrikt til NTB.

Thomas Fjell Postl, informasjons- og markedssjef i Sporveisbussene, sier de vil avvente politiets etterforskning. Bussjåføren er blitt tatt hånd om av selskapets kriseteam.

- Vi kan ennå si lite om hva som har skjedd. Vi avventer rapportene fra tjenestemennene som var på stedet før vi tar ytterligere etterforskningsskritt, sier politioverbetjent Bjørn Jensen til TV 2 Nettavisen.

Det er avdeling for trafikketterforskning i Oslo politidistrikt som etterforsker saken.

– Lignende episoder skjer fra tid til annen. Det var svært glatt i området. Vi vil kontakte personer som eventuelt kan gi en forklaring om hendelsesforløpet, sier politioverbetjent Bjørn Jensen.

43-åringen ble brakt til Ullevål universitetssykehus etter ulykken. Mannen har livstruende skader i brystet og buken. Tilstanden hans var tirsdag ettermiddag kritisk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere