RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllekjører ringte selv til politiet

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter å ha smelt inn i en husvegg og flere parkerte biler, fant den berusede 22-åringen ut at nok fikk være nok.

(iBergen.no) : Litt før klokken ett natt til mandag fikk politiet i Bergen dermed en telefon av det mer sjeldne slaget. 22-åringen fortalte selv at han hadde kjørt i veggen på Berstad-huset i Bergen sentrum, samt klinket til en rekke parkerte biler på sin vei mot Nordnes. Ved Nykirken stoppet han bilen, og overga seg frivillig.

– Mannen ringte selv og sa hva han hadde gjort. Han oppga personalia, telefonnummer og hele pakken, forteller operasjonsleder Kjell Tore Aarnæs ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Politiet kom raskt til stedet, og pågrep 22-åringen klokken 01.02. Der måtte han også avlegge utåndingsprøve, som gjorde et solid utslag. Mannen ble fratatt førerkortet på stedet, men var ikke så full at han måtte overnatte i arresten.

Bilføreren kan trolig vente seg ubetinget fengselsstraff og et solid erstatningskrav etter den ville ferden gjennom sentrum.

Også på Stord var det folk ute og kjørte bil som slett ikke burde ha satt seg bak rattet. Ved 01.30-tiden kom politiet over en bil med to passasjerer på Heiane.

– Føreren av bilen er siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand, mens passasjeren er siktet for brudd på narkotikalovgivningen, sier operasjonsleder Agnar Austrheim ved Haugalandet og Sunnhordland politidistrikt til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere