RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllekjører vekket av politiet

Sist oppdatert:
Fyllekjøreren sovnet ved rattet, ble vekket av andre på riksvei 36 og fortsatte turen. Da politiet kom, sov han igjen.

Politiet fikk melding om en rød, uregistrert Mercedes som skjente fra side til side på riksvei 36 mandag ettermiddag. Han stoppet helt opp, og tok en blund bak rattet til andre bilister tutet og vekket ham. Da fortsatte han kjøreturen, skriver Telemarksavisa.

Politiet rykket ut, fant Mercedesen parkert på tomgang ved Ulefoss sentrum, og tok det for gitt at promillekjøreren hadde stukket av fra bilen.

- Men neida, han satt og sov i bilen, helt sanseløst borte. Han ble tatt med til Sykehuset Telemark i Skien for utvidet blodprøve, operasjonsleder Jørn Nilsen ved Telemark politidistrikt til Telemarksavisa.

Etter å ha avgitt blodprøve, måtte den overstadig berusede sjåføren tilbringe natten på sykehuset fordi legen mente 41-åringen han var for ruset til å bli skrevet ut. 41-åringen fra Nome i Telemark er uten førerkort og er mistenkt for kjøring i blandingsrus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere