RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllerekord i Tromsø

(scanpix)
Sist oppdatert:
24 i arresten og totalt 855 henvendelser var fasit for den verste fyllehelga i manns minne for Tromsø-politiet.

Folk har sovnet på gata, kjærester har slåss, noen har fått kuttskader og andre har havnet i slåsskamp om en mobiltelefon. Fylla hadde skylda i Tromsø i helga, og politiet kan ikke huske at det noensinne har vært så ille.

- Dette er den verste helga jeg har opplevd etter nesten 30 år i politiet, sier operasjonsleder Rolv-Are Pettersen ved Tromsø politistasjon til Nordlys.

I den mest hektiske perioden ble de minst berusede bråkmakerne permittert fra arresten for å gi plass til nye. Politiet i Tromsø har 12 celler til disposisjon.

Tromsø-politiet understreker at det ikke bare er tromsøværingene som skaper problemer for politiet helga. Blant gjestene i fyllearresten var det flere tilreisende.

– De kommer ikke til Tromsø i desember for å se på kirka eller oppsøke kulturen, for å si det sånn, sier Rolv-Are Pettersen til Nordlys.

I alt 855 henvendelser til politiet fra 15.00 fredag ettermiddag til 15.00 søndag ble fasit for for helga, der tre politifolk var på vakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere