RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fylletatt to ganger på to timer

En 59-åring fra Bergen ble tatt for fyllekjøring av politiet og kjørt hjem. To timer senere tok de ham igjen.

Politiet i Bergen fikk et tips fra publikum ved 15-tiden onsdag, om en mulig fyllekjører ved Oasen. Der fant politiet ganske riktig en 59-år gammel mann som viste seg å ha en promille på to. De kjørte deretter mannen hjem, og regnet med at han kom til å sove av seg rusen, melder Bergens Tidende.

To timer senere så imidlertid politiet samme mann gående i området rundt Oasen. Mannen påsto at han hadde ruslet seg en tur for å handle mat, men politiet ante ugler i mosen. Og ganske riktig, etter en runde rundt senteret kom de tilbake og så mannen sitte bak rattet i bilen sin. Denne gangen var promillen på 1,8, og politiet kjørte ham nok en gang hjem - men nå tok de med seg bilnøklene.

- Heldigvis opplever vi ikke sånt ofte, men det har skjedd tidligere, sier politibetjent Thor Magne Haugen ved Fyllingsdalen politistasjon til avisen.

Mannen kan vente seg et rettslig etterspill, og må nok belage seg på en tid uten førerkort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere