RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fylte 1000 liter på Forsvarets bensinkort

(Kilde: Jet)
Sist oppdatert:
26 ganger falt Harstad-grenaderen for fristelsen og tanket opp sin egen bil med forsvarets bensinkort. Nå må han betale 9034 kroner i erstatning.

Det var først da det ble oppdaget fylling av store mengder bensin på et av Forsvarets dieselkort at ugjerningen ble oppdaget. Da hadde Harstad-mannen, som var sjåfør ved Bardufoss flystasjon, fylt 1040,45 liter bensin, skriver Forsvarets Forum.

- Det var litt fristende, ja. Det ble ganske tidlig spurt om noen hadde tanket feil drivstoff på noen av bilene, men da de så at alle fyllingene hadde skjedd like ved hjemplassen min, var det bare å legge alle kortene på bordet, innrømmer Harstad-mannen.

6. divisjon har 1700 militære kjøretøy med egne tankekort, og drivstoffanlegg på Skjold, Bardufoss og Setermoen. Men det er imidlertid blitt vanskeligere å fylle den private bilen på Forsvarets regning.

- Men de som går inn for å svindle, kan fortsatt greie det. Vi må ta dem etter hvert som idiotene dukker opp, sier Kåre Strømsholm, som er ansvarlig for de administrative bilene i Forsvaret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere