Ga finger'n til fotoboksen - fem ganger

Fem ganger på like manger dager ble 17-åringen knepet i fartsoverskridelser i Telemark og Vestfold. Nå blir den unge fartssynderen kalt inn til avhør.

22.03.04 10:19

Den unge mannens manglende respekt for loven er nøye dokumentert på bildene fra politiets fotobokser. I tillegg viser han fingeren til «fotografen», skriver avisa Varden.

I Telemark og Vestfold
To av fartsoverskridelsene kvalifiserer til beslag av førerkortet. I Porsgrunn passerte han en fotoboks i 60-sona i over 86 kilometer i timen. 17-åringen fra Midt-Telemark har også holdt høy fart gjennom Vestfold nattestid. Her har fotoboksene med korte mellomrom fanget tre fartsoverskridelser. To av politiets «blinkskudd» er tatt med bare tre minutters mellomrom.

Inn til avhør
17-åringen er for ung til å ha førerkort og må nok regne med at det blir lenge til han for lov til å kjøre bil. Fartssynderen vil bli hentet inn til avhør en av de nærmeste dagene, ifølge Varden.

Blir anmeldt
Førstekonsulent Bente Skagen ved kontoret for ATK (automatisk trafikkontroll) i Telemark politidistrikt sier til TV 2 Nettavisen forholdet klart kvalifiserer til anmeldelse og videre etterforskning siden vedkommende ikke har gyldig førerkort. Mange knipes av de tilsammen 18 fotoboksene i Telemark, men Skagen sier hun aldri har hørt om at noen er knepet så hyppig som 17-åringen. Saken blir nå oversendt politiet på 17-åringens hjemsted for videre forfølgelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag