RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ga førstehjelp - fikk bot

Sist oppdatert:
Gunnulf Oterkiil endte opp med en bot på 6000 kroner etter å ha gitt førstehjelp til en dame på drosjeholdeplassen i Porsgrunn.

Sent på natten ga Oterkiil førstehjelp til en dame som hadde falt bakover og dunket hodet i asfalten på drosjeholdeplassen i Porsgrunn.

Mens han holdt på, kom en full mann bort, la seg ned og prøvde å kysse den bevisstløse damen på munnen, skriver Telemarksavisa.

- Da jeg forgjeves hadde prøvd å dytte ham unna og snakket til ham fire, fem ganger, sprakk det for meg. Jeg reiste meg og dro til ham i ansiktet, muligens med knyttet neve, forklarte Oterkiil i straffesaken i Skien og Porsgrunn tingrett onsdag, ifølge lokalavisen.

- Han er ikke bøtelagt for å ha forsøkt å hjelpe, men fordi han slo ned en mann som blandet seg opp i arbeidet hans, presiserte aktor, politiadvokat Kjell Ove Ljosåk, i straffesaken i Skien og Porsgrunn tingrett onsdag.

Saken har havnet i retten fordi Oterkiil nektet å godta en bot på 6000 kroner. Ifølge Telemarksavisa mener aktor at Oterkiil ikke hadde trengt å slå. Han kunne ha bedt folk i drosjekøen om hjelp til å fjerne mannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere